Sy din egen BH

- med den rigtige pasform


Kurset starter med en gennemgang af forskellige materialer, så der er et godt grundlag for at vælge det helt rigtige til sin bh. Derefter kigges der på opsyede modeller, for at få en fornemmelse af, hvad man kunne tænke sig at sy. Når man har valgt model og materialer, starter det egentlige arbejde.
Man begynder med at tegne sit mønster op, klippe modellen ud i de valgte materialer, og så går man i gang med at sy. Det er en forudsætning for et godt resultat, at man er fortrolig med sin symaskine, og at den er i brugbar stand. Undervejs bliver der undervist i relevante teknikker, som fx påsyning af elastik, tubebånd osv., alt efter hvad der er brug for.
 
Medbring: Blyanter, mønsterpapir, tegnetrekant eller lineal, knappenåle, papirsaks, skarp stofsaks, lille skarp og spids saks, opsprætter, som der selvfølgelig ikke bliver brug for, symaskinenåle – tynde til strækstof, sytråd i forskellige farver, alt efter hvilke farver, man kunne tænke sig at sy i.
Ud over det medbringer jeg materialer af forskellig slags til videresalg. Dette omfatter også bøjler, som kan være lidt af en jungle at købe uden at kunne prøve.

Tor04.11.202110:00-15:30
Fre05.11.202110:00-15:30

KONTAKT


Det Kreative Hus
Frederiksdal Alle 7
7800 Skive

Telefon: 21522659

Mail: anntheresabitsch@kabelmail.dk

CVR: 40588531


Medlem af Fora
;